2014. március 13., csütörtök

Száz Kinizsi Százas

Kitűztem egy célt magam elé: életem során legalább százszor szeretném teljesíteni a Kinizsi Százast. Hiszen a százszoros teljesítők azért már egy elég exkluzív klub tagjai.

Persze ezt a 100 végigjárást nehéz lenne csupán a hivatalos Kinizsi Százasokon összegyűjteni, mert ehhez legalább 2106-ig kellene élnem (és nem kell ahhoz túl hipochondernek lenni, hogy belássam, valószínűleg nem fogok 126 évig élni és túrázni).

Így enyhítettem a feltételeken, hogy valamivel gyorsabban elérhessek a 100 Kinizsi Százasig: szélesebben értelmezve dolgot minden olyan túrát figyelembe veszek, ami ebből vagy abból az irányból, hivatalosan vagy privát túraként végigmegy a K100 útvonalán. Tehát a hivatalos Kinizsi Százas mellett a fordított irányban haladó Iszinik 100-at, a Csoportos Privát Isziniket valamint a Kinizsi Duplát is beleszámolom.

Ha így nézzük, akkor jelenleg már 13 teljesítésnél tartok (ebből hét a hivatalos K100), és évi öt végigjárással számolva akár már 18 év múlva, 2031-re is eljuthatok a kitűzött célig.

Kapcsolódó bejegyzések:
I love K100
Egyre szűkebb elit
Kinizsi Százas - a motiváció
Még egy szelet kenyérről is a Kinizsi Százas jut az eszedbe!

2 megjegyzés: