2014. március 31., hétfő

Oravecz Nóra idézetek a Kinizsi Százashoz

Oravecz Nóra, a magyar Paulina Coelho szigorú dominaként mindenkit könyörtelenül lebeszél a Kinizsi Százas feladásáról (én nem látom ennyire sötéten a feladás kérdését, sőt: kifejezetten szükség van feladókra, a kudarc pedig építőbb lehet a sikernél, mondjuk könnyen beszélek, mert a Kinizsi Százassal eddig még szerencsém volt). Figyelem, Nóra keményen odamondogat!

"Ne merd feladni. Ne gondolj rá, nincs ilyen opció, nem létezik. Aki feladja, veszít, csak vesztes döntésekre képes, hasonló embereket vonva maga köré, egy életre megnyomorítva a jövőjét. Te döntöd el, hogy mennyire nehéz, rajtad áll, hogy mikor adod fel - meg az is, hogy erőt veszel-e magadon, és nem törődve a nehézségekkel folytatod az utad."

"Vannak határok, falak, korlátok, el is döntheted, hogy szépen megbújsz mögöttük, de dönthetsz egész másképp. Úgy, hogy azt mondod, olyan nincs, hogy képtelen vagy átugrani, vagy hogy mögötte már nincs semmi, és inkább addig feszegeted a határokat, bontogatod a falakat, vagy próbálod átugrani a korlátokat, amíg rá nem jössz, hogy képes vagy eltüntetni őket. Hiszen minden legyőzhető, ha hiszel magadban."

"Korlátok valójában nem léteznek (az előző idézetben még voltak - a szerk. megj.), csak azok, amiket te állítasz - az is mind illúzió. Egyszer elhitted, hogy kell, hogy legyenek, mert másoknak is vannak, és máris leblokkoltad magad. De tudod, csak egyszer kell elhinned, hogy az élet többről szól, mint ácsorgásból és annak elfogadásából, hogy ez az egész csak annyi, hogy vagy, és nem történnek csodák."

Kapcsolódó bejegyzések:
Bátorító idézetek a Kinizsi Százashoz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése