2014. március 26., szerda

A 2014-es Kinizsi Százas változásai

2014-ben lesz néhány változás a Kinizsi Százas megrendezésében, ezekkel kapcsolatban érdemes meglátogatni a Kinizsi.org oldalt.

Az egyik ilyen, hogy a Kinizsi Százason létszámkorlát várható és a túrán való indulás ezentúl előzetes regisztrációhoz lesz kötve, melyet április 9-én 19:00 órától a www.kinizsi.org/reg oldalon lehet megtenni, vagy pedig április 7. és 18. között az egyesület címére küldött levélben (erről még nincs hivatalos információ, de többek szerint az első 1200 regisztráló indulhat a túrán). Fontos tudni, hogy ez a korlát nem a Kinizsi Természetbarát Egyesület ötlete és kezdeményezése, hanem így kaptak engedélyt az illetékes hatóságoktól.

Ez a (várhatóan) 1200 fős limit egyébként nem olyan komoly korlát, hiszen általában ekörül szokott lenni az indulók száma, így aki készül a túrára, követi a híreket és időben regisztrál, valószínűleg fog tudni nevezni.

Fontos változás még, hogy a Kinizsi 40 és a Kinizsi 25 ezentúl elkerülik a védett Pilis szerpentint, míg a 100-as táv marad a megszokott útvonalon (egy-két jelzés vonalának kisebb változásától eltekintve).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése