2014. augusztus 10., vasárnap

Hoppá! Ez lenne a legtöbb bejegyzéssel bíró túrablog?

A napokban kezdtem el azon gondolkodni, hogy lehetséges, hogy a blogom a legtöbb bejegyzéssel (ez a 729.) bíró túrablog a haza blogoszférában?

Jó, nem egy holdra szállás, de legalább valamiben első (vagy az elsők között) vagyok, és ha a mennyiség nem is jelent feltétlenül egyet a minőséggel (sőt), azért mégis egy érdekesség. Ugyan nem én írom a legrészletesebb túrabeszámolókat, de szerencsére elég jól író "vendégszerzők" beszámolói is szerepeltek már a blogban, ráadásul közös túrakalandok kapcsán, mint például Jeremcsuk Istváné vagy Agárdi Péteré. Az elmúlt években olvashatott a kedves látogató kudarcokról és sikerekről, túra-matematikai gondolatokról, társkereső hirdetésről és szexuálkreatív szójátékokról, vagy néhány túrafelszerelés-brand történetéről. A sok-sok interjúról nem is beszélve. Vagy a Rockenbauer 130 jelvényem kalandjairól. Vagy a világ legbrutálisabb hangyáiról, melyek ugyan nem csíptek meg, lódarázs viszont igen, fene a pofáját.

Az olvasók szeme előtt cseperedtem túravezetővé, bontakozott ki az Iszkiri teljesítménytúra, az Ixi Kupa vagy a Budai Térképkör ötlete.

Itt és most akkor ünnepélyesen megígérem, hogy megállíthatatlanul tolom tovább a kontentot a jövőben is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése