2014. augusztus 10., vasárnap

A Budai Térképkör még hátralévő szakaszának bejárása Rakk Gyulával

Szombaton Rakk Gyulával bejártuk a Budai Térképkörből még hátralévő 23 kilométeres szakaszt, Budakeszi és Szépjuhászné között. Ezzel "bezártuk a kört", hiszen visszaértünk a pár héttel korábbi rajtunk helyszínére (ez az utolsó bő 20 kilométer tartalmazza egyébként arányaiban a legtöbb emelkedőt, ugyanakkor nagyon szép, panorámában gazdag útvonalon vezet).

A három bejárási nap alapján Gyula hamarosan elkészíti a Térképkör szintrajzát, elérhetővé tesszük a túra fotóalbumát, valamint felkerül majd a weboldalra az ellenőrző kérdéssor is, melyet mint "ellenőrzőlapot" kell majd a résztvevőknek magukkal vinniük, és a helyszínen válaszolniuk az útvonal egyes (jelzésváltó) pontjaival kapcsolatos kérdésekre.

Sikeres Budai Térképkör bejárást kívánok mindenkinek!

(A sok jelzésváltás és a helyenként hiányos ill. megrongált jelzések miatt érdemes GPS-sel és trackkel nekivágni az útnak, és/vagy Cartographia Budai-hegység térképet ill. tájolót/iránytűt magukkal vinniük az indulóknak. Az egyik első bejáró leírása alapján egy helyen kutyaveszély is van - mi épp akkor nem találkoztunk ott ebekkel -, illetve a méhekre is érdemes figyelni és kikerülni azt a rövid szakaszt.)

Kapcsolódó bejegyzések:
A Budai Térképkör bejárásának folytatása Rakk Gyulával
A Budai Térképkör egy szakaszának bejárása Rakk Gyulával

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése