2014. május 21., szerda

Vércse Kupa

Az Iszkiri, az Apatúra, az Ixi Kupa és a Budai Térképkör után egy újabb ötletem született: a Vércse Kupa, a  vértesi és gerecsei teljesítménytúrák és további mozgalmak (például VérKör) kupája. A Vércse Kupának így a Kinizsi Százas (és az Iszkiri) is részét képezi. Bővebb információk hamarosan.

Kapcsolódó bejegyzés:
A Vércse Kupáról bővebben

9 megjegyzés:

 1. Mikor lesz kiírása a VÉRCSE kupának?

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm a kérdést, ezek szerint van érdeklődés :) A hétvégén igyekszem elkészíteni a kiírást, és akár már idén, de legkésőbb jövőre elindul a kupa.

  VálaszTörlés
 3. Remek! Köszönöm szépen a választ...nagyon várom!
  Üdv.: Tamás

  VálaszTörlés
 4. Szia Kedves Sanyi!
  Engem is érdekelne a kiírás.
  Üdv.:
  Laci

  VálaszTörlés
 5. Írtam bővebben, és hamarosan önálló weboldalt is kap:
  http://kinizsiszazas.blogspot.hu/2014/09/a-vercse-kuparol-bovebben.html

  VálaszTörlés
 6. Szia Sanyi!

  Olyan kérdésem van, hogy pl. a Kitörés 60 túra érinti a Gerecsét. De csak kis részben. A 700 km-hez mennyi számolható el belőle?....az egész túra, mert érinti, vagy lesz egy kimutatás hogy mennyit ment a Gerecsében?
  Köszi
  Tamás

  VálaszTörlés
 7. Szia Tamás! A Vércse Kupánál, ha a túra érinti a Vértest vagy a Gerecsét, a túra minden kilométere elszámolható, függetlenül attól, hogy hány km van ténylegesen az adott hegységben. Tehát az egész elszámolható.

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm szépen a válaszod Sanyi!
  Még egy kérdéssel zavarlak. Azok a terepfutó események amik a ttt honlapra felkerülnek, azok beleszámítódnak a kupába? (Tavaly pl. Hegyek Királya, Vértesi terepmaraton, Ezerjó félmaraton, Futapest Várgesztes). Vagy csak a kimondott gyalogos teljesítménytúrák?
  Köszi!
  Tamás

  VálaszTörlés
 9. Nincs mit! A terepfutó versenyek is számítanak, bocsánat hogy csak most válaszolok!

  VálaszTörlés