2014. május 25., vasárnap

Hoppácska, megváltozott a Kinizsi Százas jelvény!

Az eddigi hét Kinizsi Százas jelvényem lényegében tökéletesen egyforma volt. Idén azonban történt egy apró változás, a 2014-es K100 jelvény nem keverhető össze a korábbiakkal. A változás nem nagy, mindössze annyi történt, hogy a felszínét átlátszó gyanta bevonattal látták el, hasonlóan a Rockenbauer 130 (vagy éppen az Iszkiri 100) jelvényhez. A színekben is vannak apró változások, a piros és a zöld mintha valamivel világosabb lenne, mint korábban.

Oszkár kiegészítése jelvényügyben:

"A védőréteg nem új teljesen. Az 1994, 1996 és 1998-as jelvényemen is van ilyen. Csak azoknak a feltűzője még más volt. 2003-ban már nem volt védőréteg, de a feltűző még nem változott meg. Aztán a tavalyig megismert védőréteg nélküli, de - a korábbihoz képest - feltűzővel. Most meg megint védőréteggel. De aki az 1990-es években és a 2000-es évek elején nem csak elment, hanem meg is csinálta (értsd: több jelvénye van abból az időből), az többet tud mondani jelvényügyben."

Kapcsolódó bejegyzések:
A Kinizsi Százas jelvény heraldikája
A vörös csillagos Kinizsi Százas jelvény titka 
Kinizsi Százas jelvény Lego kockákból

3 megjegyzés:

  1. mit meg nem látsz,,,

    VálaszTörlés
  2. Sanyi! Légyszíves a K100 borítóját a facén sürgősen megváltoztatni!!! És itt is a bemutatkozást! Mi az, hogy eddig hétszer teljesítetted?? :D üdv.: gurtnis

    VálaszTörlés