2011. május 25., szerda

Milyen időjárás lesz a Kinizsi Százason?

Milyen időjárás lesz hétvégén, a Kinizsi Százason? Az [origo] időjárás szerint: "Szombaton [Tatabánya térségében] gyakran erősen megnövekszik a felhőzet. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél megerősödik, helyenként viharossá fokozódik, a 10-25 km/h-s átlagszél mellett 45-65 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 14 fok körül, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 fok körül alakul. "

Rudolfking részletesebb jóslata itt olvasható.
A lényeg: jó túraidő lesz, esetleg egy kis sárral, néhány pocsolyával a pénteki eső miatt.

Frissítés (27. péntek):

A friss időjárás jelentés alapján úgy tűnik, hogy szombaton mégis lesznek záporok a Kinizsi Százas útvonalának térségében:
"Kezdetben még többé-kevésbé napos idő lesz, majd gyakran erősen megnövekszik a felhőzet. Főként a nap második felében zápor kialakulhat. A csapadék mennyisége területi átlagban 2 mm alatt valószínű. Az északnyugati szél megerősödik, helyenként viharossá fokozódik, a 15-25 km/h-s átlagszél mellett 45-65 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 12 fok körül, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21 fok körül alakul."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése