2014. október 21., kedd

Győzött a józan ész: Kinizsi Tripla időjárási okokból elhalasztva

Úgy döntöttem, hogy a Kinizsi Triplát elhalasztom, és ha az időjárási körülmények kedvezőek lesznek, két hét múlva fogok útnak indulni.

Először úgy voltam vele, hogy egy kis eső nem gond, azonban a 300 kilométeres túra első két-három napjára, szerdától péntekig jelentős csapadékot és viharos szelet jeleztek előre, ez pedig erősen csökkentené a sikeres teljesítés esélyeit. Ha "csak" 100 kilométerről lenne szó, így is belevágnék, de azért egy csaknem négy napos, és három vagy négy teljes éjszakán át tartó túrára okosabb kedvezőbb időjárási körülmények között elindulni (főleg ha a táv döntő részén egyedül és ellátás nélkül halad az ember). Tudom, milyen elázott cipőben, "vízihullásra" ázott talppal 50-100 kilométert gyalogolni, és hát nem jó, enélkül is elég kemény kihívás lenne a Kinizsi Tripla.

Ráadásul a talán túl könnyedén vett Tatabánya 30-on egy előzés közben, amikor az avarban lépkedtem, volt egy rosszabbul sikerült mozdulatom, ami miatt minimálisan ugyan, de meghúzódhatott a bal bokám; ugyan most már kezd teljesen rendbe jönni, de 300 kilométeren azért ez is gondot okozhatott volna.

Szóval addig pihenek, edzek, komolyabban felkészülök testileg-lelkileg, és lesz még egy Piros 85 seprésem is.

A hosszú hétvégén pedig megtanulom teljesen kirakni a Rubik-kockát.

Kapcsolódó bejegyzések:
Kedves blogom!
Kinizsi Dupla Jeremcsuk Istvánnal
Beszámoló a Turul 200-ról

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése