2014. február 15., szombat

Terülj-terülj asztalka az Iszkirin

Az Iszkiri teljesítménytúrát Hotdogmen amerikai hot dogos pontja mellett egy "terülj-terülj asztalka", amolyan "közösségi depózás" is feldobja, különlegessé teszi majd (az ötletet a Mátra 115 adta).

A terülj-terülj asztalka lényege az lesz, hogy minden induló felajánlhat egy pár szelet süteményt, kekszet, rágcsálnivalót vagy gyümölcsöt, amit aztán a tornyópusztai ellenőrzőpontra szállítunk (lásd szintmetszet és útvonalvázlat), és ott Tatáról visszafelé jövet, a túra 88. kilométerénél megkapnak az arra járó megfáradt túrázók. Természetesen ez nem kötelező, nem is várjuk el senkitől, de aki úgy érzi, hogy szívesen hozzájárul ezzel a túrához, attól örömmel és köszönettel elfogadjuk ezt a felajánlást.

A dolog úgy is felfogható, mint egyfajta közösségi depózás, hiszen így legalább nem kell cipelnie ezeket az élelmeket vagy esetleg italokat (persze azt így nem tudjuk garantálni és nem is az a cél, hogy mindenki azt kapja vissza, amit felajánlott), és bővíti, gazdagabbá teszi ezen az éjszakai, hajnali ponton az ellátást. 

(Hagyományos csomag-depózás is lesz a túrán Szárligetről Tatára, ahol mindenki a saját holmijait kapja majd vissza.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése