2012. december 30., vasárnap

Boldog új esztendőt!

Mi mást is kívánhatnék olvasóimnak, mint tavaly: sikerekben, eredményekben, túrákban, kirándulásokban, természetjárásban gazdag új esztendőt.

Nekem számos kitűzött célom megvalósult idén (hatodik Kinizsi Százasom, hatodik Balaton-átúszásom, Iszinik 100 és CsPI teljesítés, valamint a Kinizsi Százas itiner borító megtervezése), míg vannak olyanok is, amiket nem sikerült elérnem, de talán majd 2013-ban (például a 100 fekvőtámasz lenyomása egy sorozatban, vagy az Országos Kéktúra végigjárása, amibe még csak belekezdtem).

Idén olyan céljaim is megvalósultak, melyekről tavaly szilveszterkor vagy 2012. elején még nem is álmodtam: ilyen volt többek között a Mátra 115 vagy a Rockenbauer 130 teljesítése, vagy a 2.000 TTMR pont elérése. S a 2013-as esztendőre nézve is vannak olyan új céljaim, melyeket korábban még nem tűztem ki magam elé: ilyen a Galyavár 110 legyaloglása (mely egy elég extrém túra lesz februárban, 7.200 méter emelkedővel) vagy a Terep Százas teljesítése, részben kocogva. További "célom" még, hogy az egyik legjobb barátom, unokatestvérem férje is megpróbálja majd 2013-ban a Kinizsi Százas teljesítését, mert szeretném vele megosztani a túra élményét, kihívását, katarzisát (eddig egy komolyabb közös túránk volt, még 2011-ben).

Ami a szilvesztert illeti, öcsémmel stílszerűen egy szilveszteri teljesítménytúrával zárjuk majd az évet, így az erdőben töltjük majd 2012. utolsó és 2013. első óráit.

Kapcsolódó bejegyzések:
Karácsonyi bejegyzés
A Kinizsi Százas Fluortomija

2 megjegyzés: