2012. szeptember 12., szerda

Elindult a túra óra blog

Érdekelnek a karórák, több szempontból is: mint érdekes kütyük, mint esztétikai értékkel bíró ékszerek és mint hasznos túrafelszerelések. Ezért egy hónappal ezelőtt útjára indítottam egy új webnaplót, a túra óra blogot, mely elsősorban olyan órákkal foglalkozik, melyek bizonyos "túra funkciókkal" rendelkeznek, úgy mint iránytű, barométer (mely magasságmérőként és időjósként is szolgál), hőmérő és esetleg további hasznos funkciók (GPS, pulzusmérő).

A blogot azzal a céllal is indítottam, hogy vásárlás helyett inkább így, takarékosan és kreatívan éljem ki az órák iránti szenvedélyem, minél több hírt, fotót, érdekességet összegyűjtve ezekről a hasznos és szép szerkezetekről (néhány túra óra szerepelt már itt a Kinizsi Százas blogban is, a trekking'n'style rovatban).

Az új blogból kiderül többek között, hogy Barack Obamának is van túra órája, hogy van modulokból álló túra óra, hogy létezik Louis Vuitton iránytűs óra, hogy melyik a legdrágább és legkülönlegesebb Casio Pro Trek modell, vagy hogy egy egyszerű mutatós órával hogyan határozhatóak meg az égtájak.

(a képen egy Roamer Trekk Master túra óra látható)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése