2012. július 6., péntek

Szuperkatlan túra vasárnap

Pataporcnak, a Pilis és a sör c. vers költőnőjének az ötlete nyomán vasárnap nem hivatalos "Szuperkatlan túra" lesz a Kinizsi Százas egy 15 kilométeres résztávján, Dorogtól Mogyorósbányáig (tervezett indulás délben). Ott lesz a Kinizsi Százas topik több régi hozzászólója, sőt, lehet hogy maga Pucros Mackó is, aki a topikot útjára indította több mint tizenkét esztendővel ezelőtt, még 2000 februárjában.

Várhatóan hőség lesz, de épp ez lesz benne a pláne: a túrát évről évre ingben, nyakkendőben teljesítő 666Foresternek, a K100 egyik emblematikus alakjának például így alkalma lesz "revansot venni" a kánikulán és a katlanon, mely egyszer feladásra kényszerítette, 2005-ben. Az időjárás feltehetően mindenkit megvisel majd, így fejfedő és kellő mennyiségű folyadék mindenképpen ajánlott.

A túra további nehézségét az jelenti majd számomra, hogy szombaton, azaz holnap a Balaton átúszását tervezem (ez lesz a hatodik átúszásom, ha sikerül), szombatról vasárnapra virradóra pedig az egyik cimborám legénybúcsúján veszek részt.

Kapcsolódó bejegyzések:
Beszámoló a Szuperkatlan 15 túráról
Szuper túra hétvége
Túrabeszámoló a 2012-es Kinizsi Százasról
Kinizsi Százas afterparty

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése