2013. február 5., kedd

Szemüveges, pattanásos, vézna fiúk!

Szemüveges, pattanásos, vézna, esetlen, bátortalan srácok! (ezt persze kamaszkori önmagamnak is írom.) Bizony mondom néktek, ne adjátok fel a reményt. Ugyan rossz esetben az is előfordulhat, hogy felnőttként csak semmittevő, sőt kártékony politikusnak lesztek jók, és úgy fogtok kinézni - és körülbelül annyira lesztek szimpatikusak még leghumánusabb embertársaitoknak is -, mint Szijjártó Péter, de azért van remény.

Még akár laza arcok, és többszörös Kinizsi Százas teljesítők is lehettek, sőt még jóval nehezebb túrákkal is megbirkózhattok, és a Balatont is átúszhatjátok. Mert mint talán tudjátok, kétféle szú él a világon. S ugyan jelenleg még utolsónak választanak be tesiórán a csapatba (sőt ha lehetne, akár ki sem választanának, hiszen csak hátráltatjátok azt a csapatot, melybe végül kerültök, de legalább lehet rajtatok röhögni), és még úgymond nem ti vagytok a nők első gondolata a zuhany alatt, de ez még könnyen megváltozhat.

Bizony mondom néktek, míg egykor menőnek számító osztálytársaitok többsége szürke, tizenkettő egy tucat hétköznapi ember lesz, átlagos puhap*cs, aki megpocakosodva sörözget a televízió előtt és csúnyácska feleségével (aki pedig gimiben tán még szintén a menők klikkjébe tartozott) veszekedik a távirányítón,  ti kiemelkedhettek a tömegből: naponta akár százak vagy ezrek olvashatják majd a cool blogotokat, és olyan csinos párotok is lehet, hogy a legtöbb férfi csak csorgatja majd a nyálát.

Hiszen velem is így történt, kajakra. Ennyi. The world is mine. És hálás vagyok azoknak, akik egykor kigúnyoltak, mert nélkülük lehet hogy nem tartanék itt.

Kapcsolódó bejegyzések:
Kinizsi Százas - a motiváció
P*ncimágnes-e a Kinizsi Százas teljesítése?
A Kinizsi Százas Fluortomija

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése