2015. október 14., szerda

Megvettem a Victorinox Smartknife Survivor DRM3000-et!

Sikerült megszereznem egy Victorinox Smartknife Survivor DRM3000-et, a svájci gyártó csúcsmodelljét. Ez az első Victorinox bicska érintőkijelzővel, valamint számos okos-, navigációs- és túlélőfunkcióval. Többek között van benne pulzusmérő, lépésszámláló, valamint 64 GB tárhely, sőt, a 10000 mAh-s akkumulátorának (mely ráadásul napelemmel és mozgási energiával is töltődik) köszönhetően még egy teljesen lemerült okostelefon is többször újratölthető vele.

A fentebb említetteken és a megszokott késfunkciókon (konzervnyitó, sörnyitó, dugóhúzó, stb.) kívül minden megtalálható benne, ami egy túraórában és egy zenelejátszóban, sőt még jóval több is.

Van benne iránytű, magasságmérő grafikus ábrázolással, barométer, hőmérő, rádiójel vezérelt óra (ébresztővel, stopperrel, visszaszámlálóval és világórával), GPS, lézeres távolságmérő, mérőszalag, vízmérték, led lámpa, uv-lámpa, ultrahangos kutyariasztó, toll, rádió, zenelejátszó, diktafon, mérleg, vihargyújtó, parfümtároló, kézmelegítő, síp, nagyító. Emellett Bluetooth-kapcsolatának köszönhetően értesít a beérkező hívásokról, sms-ekről és e-mailekről is.

Ha többet meg szeretnél tudni a Victorinox Smartknife Survivor DRM3000-ről, kattints ide!

2 megjegyzés:

  1. Mennyibe fáj egy ilyen kütyü?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebben a formában nem létezik, a "kattints ide" linken látható viszont valódi. Az ill. egy még nagyobb tudású olyan 30-40 ezer Ft körül van, ha újat vesz az ember.

      Törlés