2011. november 12., szombat

Különleges fák

Nem látja a fától az erdőt - szoktuk mondani, amikor valaki elveszik a részletekben és emiatt nem veszi észre a tágabb összefüggéseket, ugyanakkor olykor az erdőtől sem látjuk a fát. Nézzünk most néhány különlegességet.

A bal oldali képen mintha egy arc rejtőzne, úgy feszül rá a kéreg, mint múmiára a gyolcs; a jobb oldali fotóra pedig még maga Hermann Rorschach is azt mondta volna, hogy vulva. De az is elképzelhető, hogy p*ncit mondott volna.

Rémisztő fákat Tücsi, a galaktikus webnaplójában nézhetünk még (lehet, hogy Gyatlovék egyszerűen egy fától ijedtek meg?); a leghíresebb olyan fa pedig, melyről sokaknak a női nemiszerv jutott eszébe, egy brooklyn-i parkban volt, de az Irén hurrikán idén - tán féltékenységből, tán más okból - kitépte (erről a Velvet is megemlékezett).

Rendkívül ritka és szomorú eset, de olykor az is előfordul, hogy valakinek még csak erdőbe vagy parkba sem kell mennie ahhoz, hogy fát lásson, hanem elég önmagára néznie: erős idegzetűek ide kattintva megtekinthetik az indonéziai "faembert".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése