2017. április 2., vasárnap

Kinizsi Százas regisztráció 2017

Aki áprilisi tréfának hitte, hogy a 2017-es Kinizsi Százas regisztráció a bolondok napját követő éjjelen, azaz április 2. hajnali 3-kor kezdődik, az bizony tévedett, mert valóban így volt. Annyiból jogos a dolog a szervezők részéről, hogy ez tényleg egyfajta szűrő: elég lelkesnek, elszántnak és tudatosnak kell lenni, hogy valaki vasárnap hajnali 3 órakor az elsők között regisztráljon, hiszen a többség ilyenkor már/még alszik, aki pedig szórakozik valahol, nem biztos hogy elég józan a regisztrációs kérdőív pontos kitöltéséhez. Persze vannak kiskapuk itt is: egyszerűen a világ egy távoli pontján kell tartózkodni, Los Angelesben például még csak délután 5 óra van, amikor nálunk már hajnali három.

(Komolyra fordítva a szót, jó ötlet volt ilyen, első hallásra extrémnek tűnő időpontra tenni a kezdetét, ezzel ugyanis elkerülhető, hogy a regisztráció első perceiben, óráiban túlterhelt legyen  a rendszer - sokkal jobban eloszlik a terhelés az eltérő ébredési időpontok miatt.)

Megmondom őszintén, bár terveztem, végül mégsem maradtam fenn hajnali 3-ig, nagyjából a szokott időben, reggel 7-kor keltem (szerencsére koránkelő vagyok), de aztán egyik első dolgom a regisztráció volt. Sikerült is, mert azért még bőven voltak helyek, tehát szerintem a még ma (vasárnap) regisztrálni próbálóknak nem kell különösebben aggódniuk, hogy betelik a létszámkeret. Persze az igaz, nem lehet pontosan megjósolni, hogyan alakul időben a nevezések függvénye, tehát jobb minél előbb. Néhány nappal később már gond lehet, lásd Kinizsi GIF.

Annak ellenére, hogy nem sikerült fennmaradnom / felkelnem háromkor, azért még megvan bennem a lelkesedés, kíváncsian várom a zsinórban 11. Kinizsi Százasomat. Igyekszem edzeni is rá, többek között bejárni addig a jóval több mint 200 km-es Mecseki Térképkört.

Sikeres regisztrációt és majd sikeres Kinizsi Százas teljesítést (és persze IXI kupa szerzést - apropó, elkészült a Kupák Polca is már majdnem teljesen) minden olvasómnak, barátomnak, túratársamnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése