2016. december 29., csütörtök

Januárban szerezd meg a Január kupát!

Egyik újévi fogadalmam, hogy egy ideig nem találok ki új túramozgalmakat, de egy újdonsággal azért jelentkezem 2017-ben: ez nem mást, mint a Január (és Február, Március, stb.) kupa. A részletek a Január kupa weboldalán olvashatóak.

2016. december 21., szerda

Boldog Karácsonyt!

A héten már nem nagyon leszek online, ezért most kívánok Boldog Karácsonyt minden kedves túratársamnak, olvasómnak. Az ünnepek után pedig ígérem, újult erővel folytatom majd a blogolást is, amit mostanában egy kicsit hanyagoltam. Addig is jó túrázást, jó pihenést és persze sok finom bejglit mindenkinek!

2016. december 12., hétfő

Telitalálat a Túralottón!

Ma megszületett az első két öttalálatos a Túralottón, gratulálok Őrsi Annának és Hevér Gábornak. További jó játékot mindenkinek, hiszen év végéig még van idő találatokat, pontokat gyűjteni, és természetesen 2017-ben is lesz Túralottó.

2016. december 1., csütörtök

1990-ben, 15 évesen a Kinizsi Százason

Pálinkás Kati 15 éves postástanuló 1990-ben 22 óra alatt teljesítette az akkor tizedik alkalommal megrendezett Kinizsi Százast, ahogy erről a Szolnok Megyei Néplap 1990. június 1-i cikke tudósít. A hungaricana.hu oldalra (ahol további, Kinizsi Százassal kapcsolatos újságcikkek is megtalálhatóak) és a cikkre Szoboszlai István hívta fel a figyelmem.