2011. május 22., vasárnap

Hétvégi kirándulások

Szombaton és vasárnap is voltam egy-egy rövidebb túrán. Ezek már a jövő hétvégén esedékes Kinizsi Százas előtti utolsó kirándulásaim voltak, addig már csak futni megyek le egyszer (esetleg kétszer) a Margitszigetre.

Szombat délután 22-23 kilométert gyalogoltunk (Attila cimborám, öcsém és én) a Tardos - baji vadászház - volt kisréti vadászház - Bundschu kút - Vértestolna - Tardos útvonalon. Attila végül úgy döntött - a múlt heti, 40 kilométeres túra után átgondolva a dolgokat - , hogy idén még mégsem tart velem a Kinizsi Százason, viszont jövőre lehet hogy mindhárman elindulunk majd a K100-on.

Vasárnap a kora délutáni órákban pedig egy mindössze 5-6 kilométeres kirándulásunk volt, Szárligetről sétáltunk fel a Zuppa-tetőre, ahol megnéztük a magyar mártírok emlékkeresztjét is. Ide már öten mentünk, elkísért minket unokatestvérem és egy barátnője is.

2 megjegyzés:

  1. Mi a Honvéd50-et toltuk le.
    Tapasztalások: Rohadt meleg volt, a nyílt szakaszokon tűzött a nap, a vizes fejkendő ellenére besokalltam a végére. A Katlanban halál lesz, védekezzék ki hogy tud.

    A lábam is izzadt, zoknit cserélni lusta voltam, jól felázott a bőr -> szokásos vízhólyag a sarkakon. Tanulság: előtte krémezni a lábat, hogy ne ázzon át annyira a bőr, közben meg cserélni a zoknit.

    Holnap előnevezés, hajrá

    VálaszTörlés
  2. grat a túrához! mi a két nap összesen nem mentünk annyit :)
    köszi, ott leszek holnap ;)

    VálaszTörlés