2016. január 19., kedd

Két hónap, és itt az Iszkiri!

Még pontosan két hónap, és harmadszor is megrendezésre kerül az Iszkiri teljesítménytúra. Szeretettel várunk mindenkit Szárligeten március 19-én, és várjuk segítők, pontőrök jelentkezését is még.

Hogy mi az az Iszkiri? Egy túra, mely a Kinizsi Százas útvonalából "fakad", és amit a gyermekemnek érzek. Rövid meghatározása pedig ilyesmi:

"A túra alapötlete, hogy összekapcsolja a Kinizsi Százas klasszikus, szárligeti útvonalának Koldusszállás-Szárliget szakaszát az újabb útvonal Koldusszállás-Tata szakaszával. Aki tehát csak az egyik ilyen "Kinizsi célszakaszt" ismeri, most megtekintheti a másikat, vagy ha már régen járt arra, nosztalgiázhat.

Sokan lehetnek olyanok, akik még nem látták, vagy legalábbis nem sétálták körbe a tatai Öreg-tavat és nem látták közelről a gyönyörű tatai várat: a túra most erre is lehetőséget ad. Lehetőség van továbbá a Szárliget melletti, nagyszerű kilátást biztosító Zuppa-tető körüli sétára is, és egy kitérőre a vadregényes Vértesbe. 

Az Iszkiri túrák tehát egyedi módon kapcsolnak össze két K-100 szakaszt, valamint további izgalmas, szép helyszíneket mutatnak be."

Az Iszkiri bármely távjának teljesítésével pedig lehetőséged nyílik arra, hogy 2016-ban (is) megszerezd az Ixi kupát!

Kapcsolódó bejegyzés:
Első beszámoló az Iszkiri 100-ról, avagy a rendezői bejárás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése