2017. július 31., hétfő

Meghívó privát Rockenbauer 130-ra!

Kedves ismerős vagy ismeretlen olvasóm, barátom, túratársam!

Hétvégén a Rockenbauer 130-on, a teljesítménytúrák Kinizsi Százasán nem tudok ott lenni, mert szombaton temetésre megyek. Zsinórban ez lett volna a hatodik Rokim, ráadásul ez az egyik kedvenc túrám a zalai táj és a hangulat miatt.

Némi beletörődés után viszont arra gondoltam, hogy csütörtök reggel indulva, péntek délután célba érkezve bejárom mégis a Rokit. A rendezőkkel is megbeszéltem, így utána ha vasárnap segítek a túra rendezésében (pontőrként vagy résztáv-seprőként), és megfelelően igazolom a csütörtök-pénteki bejárást, elfogadják hivatalos teljesítésként is (a későbbi privát bejárást a közelgő vadászati szezon miatt nem javasolják). Megmondom őszintén, már régen túráztam teljesen egyedül, így ha bárkinek van kedve jelentkezni erre a különleges, még a "rendes" Rockenbauer 130-nál is nomádabb és nehezebb, ellátás nélküli túrára (ráadásul extrém hőség várható), akkor örömmel fogadom a társaságát. Nem vagyok egy gyors gyalogló, így várhatóan csak néhány órával leszek / leszünk a 33 órás szintidőn belül.

Ha érdekel a dolog, keress fb-on vagy írj a cssandor kukac gmail pont com címre, és amennyiben utána a hivatalos túrán is tudsz segíteni a rendezőknek, neked is elfogadják teljesítésként.

Köszönöm!

Sanyi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése