2015. július 2., csütörtök

Júliusi rekordkísérlet a Kinizsi Százas blogban!

Júliusban megpróbálok rekordot dönteni. Ez a rekordkísérlet a blogommal kapcsolatos, és egy kissé "meta": megpróbálok több bejegyzést írni ebben a hónapban, mint korábban bármikor (eddig a legtöbb posztot, 39-et 2011 áprilisában írtam).

A rekordkísérletet valamelyest nehezíti, hogy júliusban nem tervezek teljesítménytúrára menni (idén még a  pontőrködést is ki kell hagynom a Szuperkatlanon), így túrabeszámolókat nem fogok tudni írni. Bár kirándulásom lesz azért, méghozzá nem is hétköznapi: a "mezítláb túrázó sráccal" várhatóan sétálunk egyet a Vértesben vagy a Gerecsében, még a hónap elején, természetesen mezítláb.

Ha nem is teljesítménytúrákkal, de futással, lépcsőzéssel igyekszem készülni az augusztusi és szeptemberi kihívásokra, a Rockenbauer 130-ra és a Vadrózsa 150-re, ezekről az edzésekről is beszámolok majd, ahogy a fejlődésemről más sportokban, pl. kendamában és fekvőtámaszban is, vagy akár a könyvem alakulásáról, és az aktuális társasjáték-ötletemről (ez sem teljesen off téma, ugyanis egy kvízjáték lesz, melyben a Kinizsi Százassal kapcsolatos, vagyis azt érintő földrajzi, történelmi kérdések is lesznek).

Szóval legalább 40 bejegyzést kell írnom, valamivel többet mint napi egyet, ez nem tűnik annyira lehetetlennek. De akár komolyabb célt is kitűzhetek: jelenleg 880 bejegyzés olvasható a blogomban, mi lenne, ha még júliusban elérném az ezret? Ehhez átlagosan napi négyet kellene írnom, ez azért már izgalmasabb kihívás.

Persze még ez is könnyűnek tűnhet, hiszen "csak írni kell", de azért ez nem ilyen egyszerű, nincs mindig ihlet, kedv, idő, motiváció az íráshoz. Az ember könnyen azt mondhatja magában, hogy "á, majd írok holnap", aztán gyorsan itt lesz a hónap vége. Szóval meglátjuk, kíváncsi vagyok én magam is, hogy sikerül-e.

(Végül nem sikerült, illetve csak részben.)

Kapcsolódó bejegyzések:
Gondolatok a rekordkísérletről
Hoppá! Ez lenne a legtöbb bejegyzéssel bíró túrablog?
Dolgok, amikről azt hittem hogy sosem fognak sikerülni, aztán mégis sikerültek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése