2014. december 30., kedd

Boldog Új Esztendőt!

Kedves olvasóm, túratársam, ezúton kívánok neked boldog és sikerekben gazdag új esztendőt. Bízom benne, hogy 2015-ben én is valóra váltom a kitűzött céljaim többségét, a pár bejegyzéssel ezelőtt felsoroltakon kívül például a Kazinczy 200 teljesítését (ami akkor véletlenül kimaradt a felsorolásból). Jövőre várhatóan kevesebb túrára megyek majd, mint idén vagy az elmúlt években, de azért a Kinizsi Százas, az Rockenbauer 130, az Iszinik 100 és a már említett Kazinczy 200 nem fog kimaradni.

A fő projektjeim 2015-re egyébként első könyvemnek, A Kinizsi Százas útikalauzának megírása, az második Iszkiri megrendezése és a Bakancsos Szurikáta Természetjáró Egyesület elindítása.

Így visszaolvasva, a 2013 végén 2014-re kitűzött terveimből alig sikerült valami (egyedül a Kinizsi Százas útvonalának ötszöri végigjárása, ami végül hat lett), de azért így is sok mindent sikerült elérnem, és a kudarcai ellenére is boldog, kreatív és reményt adó esztendőt tudok magam mögött, 2015-ben pedig igyekszem még jobban kiteljesedni.

Kapcsolódó bejegyzések:
Sanyi nagy tervei 2015-re
Next level: Sanyi nagy tervei 2014-re
Gondolatok Harland Sandersről
A 2014-es túraévem túrasikerei

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése