2017. május 26., péntek

Hajrá holnap mindenkinek!

Kellő motivációt, jó hangulatot, legyőzhető holtpontokat, nuku sérülést, és persze a szintidőn ill. az eltervezett időn belüli célba érkezést kívánok minden kedves túratársamnak, barátomnak, ismerősöknek és ismeretleneknek egyaránt.

Ami a saját motivációmat illeti, ez lesz a 11. Kinizsi Százasom, azaz 10 éve voltam az elsőn (az volt az utolsó, aminek Szárligeten volt a célja, utána került át Tatára), így ez is egyfajta jubileum. Szeretnék ebből az alkalomból még több fotót, videót készíteni út közben mint eddig, és igyekszem a korábbiaknál is részletesebb, érdekesebb beszámolót írni majd. Idén ugyan nem Jeremcsuk Istivel megyek végig, és nem is tervezem oda-vissza végigjárni a távot, de most is jó társaságban fogom megtenni a (monu)mentális sétát, és szerintem most is fogok kapni valamit a Kinizsi Százastól.

Ebben az évben egyébként nem túráztam túl sokat, így nem adja majd könnyen magát a táv - de volt egy jó felkészülő túrám, a Gerecsei Térképkör (a hónap elején), amit ezúton is ajánlok a közönség figyelmébe.

Szóval hajrá!

Kapcsolódó bejegyzés:
Mi kell a Kinizsi Százas teljesítéséhez?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése