2015. szeptember 22., kedd

Hát természetesen Kinizsi Pál!

http://penge.hu/kezdolap
Hoppá, milyen hirdetésbe futottam az interneten! Ki az erősebb: Kinizsi Pál, vagy Vasember? Természetesen Kinizsi Pál erősebb mint Vasember, mert Vasember csak egy kitalált képregényhős, és ugyanezen logika alapján egy Combino villamos is hosszabb egy csillagrombolónál, mert a csillagromboló is csak ki van találva, vagyis a valóság univerzumában nem létezik, így hossza zérus.

De ne kerüljük ki teljesen a kérdést, vonatkoztassunk el kicsit a valóságtól, és képzeljük el hogy létezik a csillagromboló. (Közben felkészül: Kinizsi Pál és Vasember.) Ez esetben 900 méteres hosszúsággal kell kalkulálnunk, míg a budapesti Combino Supra villamos hossza csupán 54 méter, vagyis a csillagromboló csaknem 17-szer hosszabb a nagykörúti sárga villamosnál, tehát fordul a kocka.

Amennyiben pedig Vasember is létezne, akkor fizikailag bizonyára erősebb lenne Kinizsi Pálnál (hacsak Kinizsi nem venné fel a szupererőt adó szupersapkáját), viszont hadvezéri képességei miatt egy csatában továbbra is Kinizsi győzedelmeskedne, már csak amiatt is, mert egyetlen csatáját sem vesztette el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése