2015. március 24., kedd

Túl a második Iszkirin

Ugyan az előkészültek majd pedig a túra lebonyolítása miatt nem írtam az elmúlt napokban a blogomba, de a hétvégén sikeresen lezajlott a másodszor megrendezett Iszkiri teljesítménytúra, ahol a könnyű, 10 és 25 km-es távok és a közepes 35 és 45 km-esek mellett akár a hosszú, 65 és bő 100 km-es távokon is kipróbálhatták magukat az indulók (a képen az látható, ahogy két itinerből kivágtam és összeragasztottam a túra teljes távját, a képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthető.) 

Már el is kezdtem feldolgozni a nevezési lapokat és az adatokat, hamarosan valamennyi táv teljesítői listája elérhető lesz a weboldalon. Gratulálok mindenkinek, és örülök hogy ennyien eljöttetek és jól éreztétek magatokat, és szeretettel várunk jövőre is mindenkit!

Majd írok rövid beszámolót a múlt szerdai bejárásról (kb. 55 km), és a 10-es táv teljesítéséről is, melyre barátnőm kísért el. Az év során valamikor a 100-as táv utólagos rendezői bejárását is tervezem.

Addig is, aki már esetleg írt az idei túráról beszámolót vagy tett fel képgalériát vagy videót, a linket elküldheti a cssandor kukac gmail pont com címre, és akkor felteszem a hivatkozást az Iszkiri oldalára.

Ne feledjétek, hogy az Iszkiri idén is az Ixi kupa valamint a Cartographia kupa része, érdemes elolvasni ezek kiírását és teljesíteni a kupák többi túráját is.

Remélem, már mindenki kipihente a hétvége fáradalmait, találkozzunk jövőre is Szárligeten! (Vagy már idén novemberben, az Isziniken, a "fordított Kinizsi Százason",  a 2015-ös Ixi kupa zárótúráján.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése