2012. november 22., csütörtök

Egy különleges (túra)társkereső hirdetés

A hirdetés már nem aktuális!

Néhány bejegyzéssel ezelőtt fejtegettem, hogy webnaplóm vezetésének érdekességei közé tartozik, hogy "nem csak én írom a blogom, hanem a blogom is írja az életem", azaz például már több barátságot, cimboraságot is köszönhetek ennek a webnaplónak, s tán az idei esztendő intenzív túrázása is részben blogom következménye. Írtam azt is, hogy ez nem egy hivatalos blog, sőt, abszolút nemhivatalos és személyes, ahogy ezt ez a bejegyzés is bizonyítja.

Támadt ugyanis egy vad, vagy legalábbis nem szokványos ötletem, még ha ezzel esetleg nevetségessé is válok (mondjuk egyébként is egy mókás fickó vagyok). Az jutott az eszembe, hogy az Igazi megtalálásához is megpróbálom a blogomat felhasználni, illetve teszek rá egy kísérletet.

Egy ideje egyedül élek, és - mágnesesség ide vagy oda - egyelőre nem lelem azt a lányt, akivel el tudnám képzelni a jövőmet. Sosem lehet tudni, az ember hol és mily módon talál rá arra a személyre, akivel aztán összekötheti az életét, így egy próbát megér a dolog. Ha pedig mégsem járnék szerencsével, akkor írtam egy meghökkentő bejegyzést, annyi baj legyen.

Tehát most egy komoly párkapcsolatra vágyó, magányos szívű hölgyolvasómhoz fordulok.

Annak ellenére, hogy ezt a bejegyzést bárki olvashatja, e sorok személyesen neked szólnak. Ha egy kedves, egyszerre kellően komoly és vidám, csinos, intelligens, kirándulni szerető nő vagy, és szimpatikus neked a fotón látható kölyökképű fiatalember, azaz én, akkor könnyen lehet, hogy téged kereslek.

Egy 32 éves, elég magas (192 cm), szolidan izmos, romantikus, szexuálkreatív túramacsó vagyok, aki ugyanakkor egy jelentős cukiságfaktorral bíró játékos, bújós mackó. Bő egy éve vagyok egyedül, de nagyon szeretnék újra szeretni és szeretve lenni. Lehetsz magasabb vagy kicsit alacsonyabb, vékonyabb vagy teltebb, a lényeg a kisugárzásod, belülről fakadó nőiességed.

Szívesen megmutatom majd neked a jelvény-gyűjteményem (közte egy igazi különlegességgel, a kalandos sorsú Rockenbauer 130 jelvénnyel), túrázhatnánk együtt (akár bejárhatnánk az Országos Kéktúrát is kettesben), vagy csak sétálgatnánk, sokat beszélgetnénk, mehetnénk moziba, vagy hintázhatnánk, vagy otthon összebújnánk gyertyafényben, úgyis közelednek a hideg téli esték. Akár már a karácsonyt is együtt tölthetnénk, lehetnénk egymás karácsonyi ajándéka, hm? :)

Ha úgy érzed, ez a kissé komolytalannak ható, de valójában szívből és komoly szándékkal írt bejegyzés neked szól, és szeretnél megismerni s megismertetni magad velem, írj bátran a cssandor[@]gmail[.]com e-mail címre (ha nem érzed azt, hogy neked szólna, de ismersz a környezetedben olyan lányt, nőt, akinek szólhat, akkor pedig add át neki, hogy keresem, nagyon).

Az üzeneteket természetesen kellő diszkrécióval kezelem, és minden levélre válaszolok. A jelige legyen mondjuk "engem keresel", vagy "ain't nobody love you like i love you, you will know the difference when i touch you", vagy nem is fontos annyira, a lényeg hogy írj. Bátran, tényleg. Minél előbb. Na jó, nem sürgetlek. Várom soraidat.

(A hirdetés nem minősül nyilvános ajánlattételnek. A felhívás visszavonásig érvényes.)

A hirdetés már nem aktuális!

13 megjegyzés:

  1. Szerintem ez jobb kép: http://2.bp.blogspot.com/-cMHbwCZiWNM/UCTFKDPMJoI/AAAAAAAAHE8/oJ0ej39lGEg/s1600/turaelottutan2.png

    Ez inkább vagy te mint a másik. Persze a véleményem nem sokat dob a latba, mondják meg inkább a nők! Hajrá!

    suvlaj

    VálaszTörlés
  2. Köszi :)

    Igen, elég sok arcom van (akár átvitt értelemben is), szinte ahány fénykép, annyiféleképp nézek ki.. :)

    Így belegondolva elég érdekes kísérlet ez a bejegyzés, de ki tudja, hátha így találom meg az unokáim nagymamáját :)

    VálaszTörlés
  3. A hirdetés már nem aktuális ;)

    VálaszTörlés
  4. Váratlanul, ám valahol mégis várhatóan újra aktuális lett...

    VálaszTörlés
  5. Akkor aktuális? Vagy nem? :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem van párom, úgyhogy csak kívánni tudom, hogy sikeres legyen a hirdetés. Mert tényleg tök bátor vagy, hogy így bevállalod.

    VálaszTörlés
  7. Szia. Ha aktuális, ha nem, én jelentkeznék kék túrás társnak. Párnak már kissé öregecske lennék. :-))
    Szóval ha van kedved kéktúrázni, jöhetnél velem, mert egyedül nem jó. Most a Vértesnél járok, és Nagy Milicre tartok.
    jakab.erzsebet@t-online.hu

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm :) a Kéktúrázás most nálam kicsit háttérben van, de nem rossz ötlet, és örülök a felvetésnek :)

    VálaszTörlés
  9. Újra várlak, kedves (jelenleg még tán ismeretlen) lány... :)

    VálaszTörlés
  10. http://csetneki.hu/sanyi-tarsat-keres/

    VálaszTörlés